Olfactive Studio Chambre Noire - Uniseks parfemska voda

Olfactive Studio Chambre Noire - Uniseks parfemska voda

Olfactive Studio Autoportrait - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
OS53317
Intiman i dubok, Autoportait je parfem koji nosite sami za sebe, kada ste u skladu sa vašom ličnom harmonijom. Saputnil, odraz vas samih, poznat i topao miris uz koji ponovo otkrivate sopstveni duh i unutrašnju vedrinu. Ogoljeno parfemsko srce sačinjeno od drvenastih nota. Umirujuća doza prirode i smole. Opčiniće vas otkrivanjem mnogobrojnih slojeva koje ćete upoznavati dok ga nosite. Apsolutno neodoljivo!
Specifikacija
Brend Olfactive Studio
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar drvo, Hrastova mahovina, Vetiver
Srce (middle note) Stirak benzoin siam, Tamjan, Mošus
Glava (top note) Bergamot, Elemi
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Olfactive Studio je susret između savremene umjetničke fotografije i parfimerstva, između oka i nosa. Ovo je prvi put da su se parfimeri udružili sa fotografima kako bi crpjeli inspiraciju iz svojih dijela. Osjećaju slike kako bi obuhvatili njihovu suštinu. Fotografija i parfemi beleže jedan trenutak i ponovo pokreću sjećanje na prošla iskustva. Zamišljanje čulnog, intimnog i poetičnog odnosa između fotografija i mirisa predstavlja pomirenje vremenskih odrednica. Ove originalne, nikada ranije stvorene, mirisne kreacije jakih karaktera, napravljene su od veoma dragocjenih sirovina i dolaze u verzijama Eau de parfum (15 do 18 %), bez razlika u cijeni. Elegantna i nekonvencionalna modernost proizlazi iz ove divne alhemije. Olfactive Studio je stvorio izuzetan mirisni svijet sa moćnim i prepoznatljivim karakterom, svijet intuicije i emocija, svijet dizajniran za žene, muškarce i sve ostale.
Olfactive Studio Autoportrait 100ml EDP Parfemska voda 100ml uniseks Proizvođac: Olfactive Studio Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.