Olfactive Studio Woody Mood - Uniseks parfemska voda

Olfactive Studio Woody Mood - Uniseks parfemska voda

Olfactive Studio Still Life in Rio - Uniseks parfemska voda

Olfactive Studio Still Life in Rio - Uniseks parfemska voda

Olfactive Studio Close Up - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
OS53352
Od unutrašnjeg ja prema spoljašnjem svetu, od najmanjeg do najvećeg, kompozicija parfema Close Up uživa u kontrastima i oscilacijama između suprotnosti. Intenzivni i kontrastni tonovi ambre mešaju se sa svežinom. Ima pun karakter i savršeno se stapa sa anisom i zelenom kafom. Kako im se približavamo, svaki sastojak dobija na intenzitetu i posebnosti.
Specifikacija
Brend Olfactive Studio
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Mošus, Tonka zrno
Srce (middle note) Centifolia ruža, Atlas kedar, Pačuli, Beli duvan
Glava (top note) Santos zelena kafa, Svježi začini, Griotte trešnja
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Olfactive Studio je susret između savremene umjetničke fotografije i parfimerstva, između oka i nosa. Ovo je prvi put da su se parfimeri udružili sa fotografima kako bi crpjeli inspiraciju iz svojih dijela. Osjećaju slike kako bi obuhvatili njihovu suštinu. Fotografija i parfemi beleže jedan trenutak i ponovo pokreću sjećanje na prošla iskustva. Zamišljanje čulnog, intimnog i poetičnog odnosa između fotografija i mirisa predstavlja pomirenje vremenskih odrednica. Ove originalne, nikada ranije stvorene, mirisne kreacije jakih karaktera, napravljene su od veoma dragocjenih sirovina i dolaze u verzijama Eau de parfum (15 do 18 %), bez razlika u cijeni. Elegantna i nekonvencionalna modernost proizlazi iz ove divne alhemije. Olfactive Studio je stvorio izuzetan mirisni svijet sa moćnim i prepoznatljivim karakterom, svijet intuicije i emocija, svijet dizajniran za žene, muškarce i sve ostale.
Olfactive Studio Close Up 100ml EDP Parfemska voda 100ml uniseks Proizvođac: Olfactive Studio Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tosin Bunar 54, Beograd Uvoz: Februar 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.