Olfactive Studio SEPIA Violet Shot - Uniseks parfemski ekstrakt

Olfactive Studio SEPIA Violet Shot - Uniseks parfemski ekstrakt

Olfactive Studio SEPIA Rose Shot - Uniseks parfemski ekstrakt

Olfactive Studio SEPIA Rose Shot - Uniseks parfemski ekstrakt

Olfactive Studio SEPIA Iris Shot - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 220,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
OS53381
Orijentalan i čudan, Iris Shot otkriva vrlo posebnu karakteristiku rizoma ovog čuvenog cveta omiljenog parfimerima. Let kardamoma i aldehida daje irisu poseban električni impuls. Badem i seme šargarepe donose nestašnu delikatnost a kedrovina i vetiver naglašavaju drvenastu podlogu.
Specifikacija
Brend Olfactive Studio
Pol Unisex
Baza (base note) Ambroxan, Haićanski vetiver, Virdžinijski kedar
Srce (middle note) Badem, Koncentrat irisa, Francuska šargarepa
Glava (top note) Gvatemalski kardamom, Aldehidi irisa, Madagaskarski ružičasti biber, Pupoljak francuskog oraha
Tip mirisa cvetni, puderasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Olfactive Studio je susret između savremene umjetničke fotografije i parfimerstva, između oka i nosa. Ovo je prvi put da su se parfimeri udružili sa fotografima kako bi crpjeli inspiraciju iz svojih dijela. Osjećaju slike kako bi obuhvatili njihovu suštinu. Fotografija i parfemi beleže jedan trenutak i ponovo pokreću sjećanje na prošla iskustva. Zamišljanje čulnog, intimnog i poetičnog odnosa između fotografija i mirisa predstavlja pomirenje vremenskih odrednica. Ove originalne, nikada ranije stvorene, mirisne kreacije jakih karaktera, napravljene su od veoma dragocjenih sirovina i dolaze u verzijama Eau de parfum (15 do 18 %), bez razlika u cijeni. Elegantna i nekonvencionalna modernost proizlazi iz ove divne alhemije. Olfactive Studio je stvorio izuzetan mirisni svijet sa moćnim i prepoznatljivim karakterom, svijet intuicije i emocija, svijet dizajniran za žene, muškarce i sve ostale.
Olfactive Studio SEPIA-Iris Shot Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml uniseks Proizvođac: Olfactive Studio Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.