STARCK Peau d`Amour - Unisex parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
ST54029
”Ljubav je sve. Sve. To je krajnja stvar koja nas natera da radimo, uklanja sveko obrazloženje i razum. Zato je ljubav sjajna, ima najlepši način da nas transportuje.” Filip Stark. Sa Peau dAmour Filip Stark ostvaruje svoj životni san da proizvede totalnu apstrakciju: Ljubav - najtajanstvenije i nematerijalno osećanje koje prenosi parfem -najmoćnije i nematerijalizovano sredstvo za mozak. Deau dAmour je vrhunski miris koji nas uzdiže do beskonačnosti.
Specifikacija
Brend STARCK
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Mineralne note, Pačuli, Puderaste note, Tonka zrno
Srce (middle note) Đurđevak, Egipatski jasmin, Pomorandžin cvet, Ruža, Belo cveće
Glava (top note) Djumbir, Mandarina narandža, Malina
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sjećanje na parfemsku trgovinu njegove majke odmah pada na pamet Philippeu Starcku. Upravo ovdje, u skučenoj sobi pozadi, proveo je brojne sate, otkrivajući opojnu, jedinstvenu “aromu dosade". ‘Voleo sam da se sklonim ovde, na ovom mjestu nisam bio nigdje, a istovremeno sam bio svugdje. Zbog arome proputovao sam se nepreglednom teritorijom ispunjenom nevjerovatnim bogatstvom. Odrastao sam u najmoćnijem vozilu uma i nesvjesnog." Sama suština kreativnosti.
STARCK PEAU D`AMOUR 90ml EDP Parfemska voda 90ml unisex Proizvođač: Starck Poreklo: Španija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.