Floris Bouquet De La Reine - Ženska toaletna voda

Floris Bouquet De La Reine - Ženska toaletna voda

Floris White Rose - Ženska toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
FL26541
Uverena i moderna, samouverena i topla, White Rose je elegantno protivrečje svile i začina. Otkrijte buket baršunastih ruža, blistav neočekivanim mrljama hladnog irisa, umotanog u topli amber i bogat, zemljani mošus. Otkrijte priču o kontrastima - starom svetu i novom, savršenom sa nesavršenim, gradu i selu. Oslanjajući se na kreativni dom porodice Floris, White Rose ima svoje srce u londonskom Maifairu. Okružen lepotom i umetnošću, modom i arhitekturom, scena pravi prirodnu pozadinu za bezvremenski miris.
Specifikacija
Brend Floris
Pol Ženski
Baza (base note) Amber, Mošus, Puderaste note
Srce (middle note) Perunika, Jasmin drvo, Ruža, Ljubičica
Glava (top note) Karanfil, Zeleno
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Floris London osnovan je 1730. godine i najstariji je proizvođač parfema na svijetu. Bezvremenska i elegantna kompanija još je u porodičnom vlasništvu i sada je u 8. generaciji kojom upravljaju potomci njenog osnivača, Juana Fameniasa Florisa. Floris London pruža beskompromisne mirise za moderne generacije. Najstariji samostalni porodični parfumer na svijetu i jedini imenovani parfumer za njeno veličanstvo, Kraljicu Elizabetu, Floris je originalna i autentična kuća mirisa. Kuća Floris predstavlja ženske i muške mirise, proizvode za njegu kože i pribor visokog kvaliteta. Čvrsto usidren u svojoj dugoj tradiciji i porodičnoj istoriji, ali uvjek otvoren za sadašnjost i budućnost, ime Floris danas predstavlja poželjne proizvode koji spajaju tehničko znanje, kvalitet i individualnost. Kreacije privlače sve koji cijene bezvremenski stil i ekskluzivnost.
FLORIS WHITE ROSE EDT 100ML Toaletna voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Floris Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.