STARCK Peau De Soie - Ženska toaletna voda

STARCK Peau De Soie - Ženska toaletna voda

STARCK Peau De Lumière Magique - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
ST37151
"Moglo bi se pomisliti da nema ničega u svetlosti, ali ... "To je tako moćno. Ništa ne bi postojalo bez svetlosti. Sve može biti tačno ispred vas, ali bez svetlosti, nikada ga nećete naći. Svetlost hrani život, izvanredno je zaslepljujuća. "
Specifikacija
Brend STARCK
Pol Ženski
Baza (base note) Djumbir, Pačuli
Srce (middle note) Jasmin drvo, Belo cveće
Glava (top note) Biber
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sjećanje na parfemsku trgovinu njegove majke odmah pada na pamet Philippeu Starcku. Upravo ovdje, u skučenoj sobi pozadi, proveo je brojne sate, otkrivajući opojnu, jedinstvenu “aromu dosade". ‘Voleo sam da se sklonim ovde, na ovom mjestu nisam bio nigdje, a istovremeno sam bio svugdje. Zbog arome proputovao sam se nepreglednom teritorijom ispunjenom nevjerovatnim bogatstvom. Odrastao sam u najmoćnijem vozilu uma i nesvjesnog." Sama suština kreativnosti.
STARC Peau de Lumiere Magique 40ml EDP Parfemska voda 40ml za zene Proizvođac: Starck Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi."