Nasomatto Fantomas - Muški parfemski ekstrakt

Nasomatto Fantomas - Muški parfemski ekstrakt

Nasomatto China White - Muški parfemski ekstrakt

Nasomatto China White - Muški parfemski ekstrakt

Nasomatto Duro - Muški parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 124,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
NAS26166
Duro je odvažan i moćan i podsjeća na drevno tvrdo drvo obloženo kožom. Neukroćen je i živahan, sirov i divan miris koji ne mari da miriše lijepo ili fru-fru ili kao vaza cvijeća... poput svog pandana, on uživa u svojoj muževnosti i ne zanima ga šta vi mislite o tome. Ne bi mu se svidelo da bude označen uniseksom; napravljen je za muškarca i tu definitivno postoji nešto što žarko želi da živi na muškoj koži. Pohotan i elegantan sa modernom, oštrom ivicom, Duro daje izjavu - to je elegantan, a opet tjelesan i veoma, veoma seksi. Lansiran je 2007. godine.
Specifikacija
Brend Nasomatto
Pol Muški
Baza (base note) Agar drvo, Kedar, Kumarin, Koža, Mošus, Pačuli
Srce (middle note) Agar drvo
Glava (top note) Aromatika
Tip mirisa amber, cipre
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Počinjem da pravim nešto, ali u određenom trenutku, počinjem da donosim odluke sam od sebe. To je proces koji me interesuje i vodi. Dopada mi se osjećaj gubitka kontrole i da nisam taj koji donosi odluke. Moje učešće je da stvorim nešto što je živo i što će moći da kaže nove stvari. Želim da moji parfemi imaju vlastitu inteligenciju, a ne samo da budu robovi mom značenju.” Alessandro Gualtieri Dizajner Nasomatto ima 12 parfema u našoj bazi mirisa. Nasomatto je novi brend mirisa. Najranije izdanje nastalo je 2008. godine, a najnovije iz 2018. Nos koji je radio na mirisima je Alessandro Gualtieri. Parfemi u Nasomatto kolekciji su moderni, bogati i puni ličnosti, odražavajući Alessandrovu eksplozivnu joie de vivre i ljubav prema svim mirisnim stvarima. Svaka od njih je visoko koncentrovani ekstrakt parfema (trajna snaga je izvanredna) i predstavljena u prelijepim, složenim arhitektonskim flašama prekrivenim drvenim čepovima.
NAS DURO EDP 30ml Parfemski ekstrakt u spreju 30ml za muskarce Proizvođac:NASOMATTO Poreklo: Italy Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.