Nasomatto Duro - Muški parfemski ekstrakt

Nasomatto Duro - Muški parfemski ekstrakt

Nasomatto Fantomas - Muški parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
NAS54072
Inspirisan scenama zločina iz francusko-italijanskog filma Fantomas, sa Žanom Mareom i Lujem de Funesom u glavnim ulogama, ovaj parfem je pravi poziv za istraživanje, traženje, istraživanje. Note kedra i kalamusa u bazi stapaju se sa sočnim notama maline u srcu: kreacija puna obrta koja iznenađuje svojom smelošću. Poklopac lešnika je rezultat procesa metalizacije koji mu daje četiri prelivajuće fasete.
Specifikacija
Brend Nasomatto
Pol Muški
Baza (base note) Amber, Kedar, Mošus
Srce (middle note) Malina
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Počinjem da pravim nešto, ali u određenom trenutku, počinjem da donosim odluke sam od sebe. To je proces koji me interesuje i vodi. Dopada mi se osjećaj gubitka kontrole i da nisam taj koji donosi odluke. Moje učešće je da stvorim nešto što je živo i što će moći da kaže nove stvari. Želim da moji parfemi imaju vlastitu inteligenciju, a ne samo da budu robovi mom značenju.” Alessandro Gualtieri Dizajner Nasomatto ima 12 parfema u našoj bazi mirisa. Nasomatto je novi brend mirisa. Najranije izdanje nastalo je 2008. godine, a najnovije iz 2018. Nos koji je radio na mirisima je Alessandro Gualtieri. Parfemi u Nasomatto kolekciji su moderni, bogati i puni ličnosti, odražavajući Alessandrovu eksplozivnu joie de vivre i ljubav prema svim mirisnim stvarima. Svaka od njih je visoko koncentrovani ekstrakt parfema (trajna snaga je izvanredna) i predstavljena u prelijepim, složenim arhitektonskim flašama prekrivenim drvenim čepovima.
NAS FATOMAS EDP 30ml Parfemska voda u spreju 30ml unisex Proizvođac:NASOMATTO Poreklo: Italy Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.