Orto Parisi Terroni - Muški parfem

Orto Parisi Terroni - Muški parfem

Orto Parisi Cuoium - Muški parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
OP61032
Tokom ranih 1900-ih, mladi Vincenzo Parisi je otuđen od svoje porodice iz Apulije zaražene malarijom. Vincenzo je ovo putovanje započeo kao obućar u Đenovi. Tada je napravio svoj prvi i jedini par kožnih cipela, koji je trajao do njegovih poslednjih dana. Cuoium je miris koji pokazuje ljubav i odanost prema poštovanju kože kao prirodnog materijala. Predstavlja viziju modernog sveta koji ostaje u kontaktu sa svojim paganskim tradicijama, čuvajući svoje poreklo, istovremeno koegzistirajući sa fascinantnom auru misterije. Ovaj miris odaje priznanje hrabrosti i snazi volje da se krene napred, da se popravi umesto zameni, i da se brine o svojoj imovini. Poklopac je od zarđalog metala, sa originalnim logom urezanim u eko-kožu biljnog porekla.
Specifikacija
Brend Orto Parisi
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Tamjan, Labdanum, Koža, Pačuli, Vanila
Srce (middle note) Ljubičica
Glava (top note) Crni biber, Mandarina
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Orto Parisi je projekat koji je osnovao Alessandro Gualtieri, koji je i tvorac Nasomatta. Brend je inspirisan baštom koja se nalazi u Pulji („orto“ na italijanskom znači „bašta“) u kojoj je kreator provodio leta sa svojim dedom, gospodinom Parisijem. Orto Parisi navodi da je naše telo poput vrta, a njegovi mirisi su pravo ogledalo naše duše. Prefinjeni i sofisticirani, ovi mirisi reprodukuju prirodne mirise tela na koje više nismo navikli, kao i trenutnost, plodnost, zemlju, život.
OP CUOIUM 50ml EDP Parfemska voda 50ml unisex Proizvođac: Orto Parisi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.