Orto Parisi Cuoium - Muški parfem

Orto Parisi Cuoium - Muški parfem

Orto Parisi Terroni - Muški parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
OP37289
Niche House Orto Parisi predstavlja svoje novo, sedmo izdanje Terroni u junu 2017. Terroni je inspirisan korijenima i zemljom oko vulkana Vezuva, predstavljene u vatreno crvenoj boji. Miris je, pretpostavlja se, dubok, namjeran i zemljan. Ime Terroni označava Italijane sa juga.
Specifikacija
Brend Orto Parisi
Pol Muški
Baza (base note) Mošus, Pačuli, Tonka, Vanila, Vetiver
Srce (middle note) Amber, Benzoin, Breza, Kedar, Mahovina
Glava (top note) Malina
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Orto Parisi je projekat koji je osnovao Alessandro Gualtieri, koji je i tvorac Nasomatta. Brend je inspirisan baštom koja se nalazi u Pulji („orto“ na italijanskom znači „bašta“) u kojoj je kreator provodio leta sa svojim dedom, gospodinom Parisijem. Orto Parisi navodi da je naše telo poput vrta, a njegovi mirisi su pravo ogledalo naše duše. Prefinjeni i sofisticirani, ovi mirisi reprodukuju prirodne mirise tela na koje više nismo navikli, kao i trenutnost, plodnost, zemlju, život.
OP TERRONI 50ml EDP Parfemska voda 50ml za muškarce.Proizvođac: Orto Parisi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.