STARCK Peau De Pierre - Muška toaletna voda

STARCK Peau De Pierre - Muška toaletna voda

STARCK Peau De Nuit Infinie - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
ST37148
"Moglo bi se pomisliti da noć nema ništa, ali ... Apsolutno je obilna, posebno u sumraku. Postoji nešto posebno u izradi, odsjaj svetlosti koji treperi poput obećanja."
Specifikacija
Brend STARCK
Pol Muški
Baza (base note) Koža, Drvene note
Srce (middle note) Ambergris, Bergamot, Limun
Glava (top note) Mineralne note
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sjećanje na parfemsku trgovinu njegove majke odmah pada na pamet Philippeu Starcku. Upravo ovdje, u skučenoj sobi pozadi, proveo je brojne sate, otkrivajući opojnu, jedinstvenu “aromu dosade". ‘Voleo sam da se sklonim ovde, na ovom mjestu nisam bio nigdje, a istovremeno sam bio svugdje. Zbog arome proputovao sam se nepreglednom teritorijom ispunjenom nevjerovatnim bogatstvom. Odrastao sam u najmoćnijem vozilu uma i nesvjesnog." Sama suština kreativnosti.
STARCK Peau de Nuit Infinie 90ml EDP Parfemska voda 90ml za muskarce Proizvođac: Starck Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.