STARCK Peau De Nuit Infinie - Muška parfemska voda

STARCK Peau De Nuit Infinie - Muška parfemska voda

STARCK Peau De Pierre - Muška toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
ST36044
"Ideja je bila da se stvori muški kontrapunkt Peau de Soie. Šta bi bio muškarac koji želi da bude upravo to, muškarac? Ja sam muškarac koji ponosno potvrdjuje svoju ženstvenost, jer upravo njoj pripisujem svoje glavne osobine. Želeo sam parfem za muškarce koji otkriva tu ženstvenost, to područje tame u kome se sve meša, bez da se išta izgubi."
Specifikacija
Brend STARCK
Pol Muški
Glava (top note) Dimne note, Drvene note
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sjećanje na parfemsku trgovinu njegove majke odmah pada na pamet Philippeu Starcku. Upravo ovdje, u skučenoj sobi pozadi, proveo je brojne sate, otkrivajući opojnu, jedinstvenu “aromu dosade". ‘Voleo sam da se sklonim ovde, na ovom mjestu nisam bio nigdje, a istovremeno sam bio svugdje. Zbog arome proputovao sam se nepreglednom teritorijom ispunjenom nevjerovatnim bogatstvom. Odrastao sam u najmoćnijem vozilu uma i nesvjesnog." Sama suština kreativnosti.
STARCK PEAU DE PIERRE EDT 90ML Toaletna voda 90ml za muškarce Proizvođac: Starck Poreklo: Spanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Decembar 2019. Godina proizvodnje 2019. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.