Nasomatto Blamage - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Blamage - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Baraonda - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
NAS26176
Miris Baraonda podstiče osjećaj sirovog ukusa. Rezultat je potrage koja je evocirala snažni i moćni šapat mirisnog uzbudjenja, koji magično pridružuje cijelinu i prazninu. Za žene i muškarce, lansiran je 2016. godine. Miris je pikantno-voćni. Dugovječnost je iznadprosječna.
Specifikacija
Brend Nasomatto
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar, Mošus, Pačuli, Rum, Tonka
Glava (top note) Cimet
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Počinjem da pravim nešto, ali u određenom trenutku, počinjem da donosim odluke sam od sebe. To je proces koji me interesuje i vodi. Dopada mi se osjećaj gubitka kontrole i da nisam taj koji donosi odluke. Moje učešće je da stvorim nešto što je živo i što će moći da kaže nove stvari. Želim da moji parfemi imaju vlastitu inteligenciju, a ne samo da budu robovi mom značenju.” Alessandro Gualtieri Dizajner Nasomatto ima 12 parfema u našoj bazi mirisa. Nasomatto je novi brend mirisa. Najranije izdanje nastalo je 2008. godine, a najnovije iz 2018. Nos koji je radio na mirisima je Alessandro Gualtieri. Parfemi u Nasomatto kolekciji su moderni, bogati i puni ličnosti, odražavajući Alessandrovu eksplozivnu joie de vivre i ljubav prema svim mirisnim stvarima. Svaka od njih je visoko koncentrovani ekstrakt parfema (trajna snaga je izvanredna) i predstavljena u prelijepim, složenim arhitektonskim flašama prekrivenim drvenim čepovima.
NAS BARAONDA EDP 30ml Parfemska voda u spreju 30ml unisex Proizvođac:NASOMATTO Poreklo: Italy Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.