Nasomatto Baraonda - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Baraonda - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Silver Musk - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Silver Musk - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Blamage - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
NAS26174
Blamage (Ekstrakt de Parfum) je popularni Nasomatto parfem za žene i muškarce, a lansiran je 2014. godine. Miris je drveno-pikantan. Dugotrajnost je iznadprosečna. Još uvijek se proizvodi.
Specifikacija
Brend Nasomatto
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Labdanum, Mošus, Vanila
Glava (top note) Trešnja, Zelene note, Pomorandža, Ruzmarin
Tip mirisa citrusni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Počinjem da pravim nešto, ali u određenom trenutku, počinjem da donosim odluke sam od sebe. To je proces koji me interesuje i vodi. Dopada mi se osjećaj gubitka kontrole i da nisam taj koji donosi odluke. Moje učešće je da stvorim nešto što je živo i što će moći da kaže nove stvari. Želim da moji parfemi imaju vlastitu inteligenciju, a ne samo da budu robovi mom značenju.” Alessandro Gualtieri Dizajner Nasomatto ima 12 parfema u našoj bazi mirisa. Nasomatto je novi brend mirisa. Najranije izdanje nastalo je 2008. godine, a najnovije iz 2018. Nos koji je radio na mirisima je Alessandro Gualtieri. Parfemi u Nasomatto kolekciji su moderni, bogati i puni ličnosti, odražavajući Alessandrovu eksplozivnu joie de vivre i ljubav prema svim mirisnim stvarima. Svaka od njih je visoko koncentrovani ekstrakt parfema (trajna snaga je izvanredna) i predstavljena u prelijepim, složenim arhitektonskim flašama prekrivenim drvenim čepovima.
NAS BLAMAGE EDP 30ml Parfemski ekstrakt u spreju 30ml unisex Proizvođac:NASOMATTO Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Decembar 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.