Nasomatto Silver Musk - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Silver Musk - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Black Afgano - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Black Afgano - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Pardon - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
NAS26170
Nasomatto's Pardon uzima mračno, drveno bogatstvo i gura ga - uvjek tako nježno - u iznenađujuće mekši pravac za italijansku nišu. Čini se da se uklapa u konotacije imena ljubaznog društva i poganstva, Pardon tonira karakteristični intenzitet tvrdog tona linije. Za razliku od grube, opojne ljepote Black Afgano-a ili napadne divljine Duro, Pardon vas želi uvjeriti u svoju mušku eleganciju i šarm, odzvanjajući tako što stvara miris istovremeno zavodljiv i profinjen. Pardon, poput solarizovane slike dandija u svojim oglasima, uspeva da evocira prošle epohe, a istovremeno mirise vrhunski.
Specifikacija
Brend Nasomatto
Pol Unisex
Baza (base note) Agar drvo, Kastoreum, Kedar, Mošus, Sandalovina, Dim, Vanila
Srce (middle note) Magnolija
Glava (top note) Cimet, Mandarina
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Počinjem da pravim nešto, ali u određenom trenutku, počinjem da donosim odluke sam od sebe. To je proces koji me interesuje i vodi. Dopada mi se osjećaj gubitka kontrole i da nisam taj koji donosi odluke. Moje učešće je da stvorim nešto što je živo i što će moći da kaže nove stvari. Želim da moji parfemi imaju vlastitu inteligenciju, a ne samo da budu robovi mom značenju.” Alessandro Gualtieri Dizajner Nasomatto ima 12 parfema u našoj bazi mirisa. Nasomatto je novi brend mirisa. Najranije izdanje nastalo je 2008. godine, a najnovije iz 2018. Nos koji je radio na mirisima je Alessandro Gualtieri. Parfemi u Nasomatto kolekciji su moderni, bogati i puni ličnosti, odražavajući Alessandrovu eksplozivnu joie de vivre i ljubav prema svim mirisnim stvarima. Svaka od njih je visoko koncentrovani ekstrakt parfema (trajna snaga je izvanredna) i predstavljena u prelijepim, složenim arhitektonskim flašama prekrivenim drvenim čepovima.
NAS PARDON Edp 30ml Parfemski ekstrakt u spreju 30ml uniseks Proizvođac:NASOMATTO Poreklo: Italy Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.