Nasomatto Blamage - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Blamage - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Pardon - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Pardon - Uniseks parfemski ekstrakt

Nasomatto Silver Musk - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
NAS26172
Silver musk je vrhunski miris vaše kože, ali bolji. Ništa u njemu ne podsećan na cvijeće ili šumu ili tropski povjetarc, ili na bilo šta drugo sem na ono na što biste željeli da vam rumena koža miriše, posle tuširanja. Suptilan je ali ne slab, mekano čist, nježno topao miris koji se može učiniti lakim za parfem, ali je iznenađujuće teško postići. Kako stvoriti parfem koji miriše kako biste željeli da vaša koža miriše bez parfema? Kako navesti ljude da misle na svježe očišćenu kožu, a ne na pojedinačne sastojke koji čine miris? Odgovori na ova pitanja nalaze se u Silver Musku. To je savršeni mošus kože koji ima ogromnu privlačnost zbog svoje suptilne, senzualne prirode. Nikad se ne trudi... jednostavno je tako. Potpuno savršenstvo, i ako bi svi tako prirodno mirisali, ostali bismo bez posla.
Specifikacija
Brend Nasomatto
Pol Unisex
Baza (base note) Gajak, Koža, Mošus, Sandalovina, Drvene note
Srce (middle note) Đurđevak, Neroli
Glava (top note) Bergamot, Limun, Majčina dušica
Tip mirisa aromaticni, cvetni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
"Počinjem da pravim nešto, ali u određenom trenutku, počinjem da donosim odluke sam od sebe. To je proces koji me interesuje i vodi. Dopada mi se osjećaj gubitka kontrole i da nisam taj koji donosi odluke. Moje učešće je da stvorim nešto što je živo i što će moći da kaže nove stvari. Želim da moji parfemi imaju vlastitu inteligenciju, a ne samo da budu robovi mom značenju.” Alessandro Gualtieri Dizajner Nasomatto ima 12 parfema u našoj bazi mirisa. Nasomatto je novi brend mirisa. Najranije izdanje nastalo je 2008. godine, a najnovije iz 2018. Nos koji je radio na mirisima je Alessandro Gualtieri. Parfemi u Nasomatto kolekciji su moderni, bogati i puni ličnosti, odražavajući Alessandrovu eksplozivnu joie de vivre i ljubav prema svim mirisnim stvarima. Svaka od njih je visoko koncentrovani ekstrakt parfema (trajna snaga je izvanredna) i predstavljena u prelijepim, složenim arhitektonskim flašama prekrivenim drvenim čepovima.
NAS SILVER MUSK Edp 30ml Parfemski ekstrakt u spreju 30ml unisex Proizvođac:NASOMATTO Poreklo: Italy Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.