Orto Parisi Stercus - Uniseks parfem

Orto Parisi Stercus - Uniseks parfem

Orto Parisi Bergamask - Uniseks parfem

Orto Parisi Bergamask - Uniseks parfem

Orto Parisi Brutus - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
OP37279
Brutus od Orto Parisi je Aeromatic Fougere miris za žene i muškarce. Brutus je predstavljen 2014. Nos ovog mirisa je Alessandro Gualtieri. Miris sadrži bergamot, mandarinu i pačuli.
Specifikacija
Brend Orto Parisi
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar, Labdanum, Mošus, Hrastova mahovina
Srce (middle note) Geranijum, Ruža
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa amber
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Orto Parisi je projekat koji je osnovao Alessandro Gualtieri, koji je i tvorac Nasomatta. Brend je inspirisan baštom koja se nalazi u Pulji („orto“ na italijanskom znači „bašta“) u kojoj je kreator provodio leta sa svojim dedom, gospodinom Parisijem. Orto Parisi navodi da je naše telo poput vrta, a njegovi mirisi su pravo ogledalo naše duše. Prefinjeni i sofisticirani, ovi mirisi reprodukuju prirodne mirise tela na koje više nismo navikli, kao i trenutnost, plodnost, zemlju, život.
OP BRUTUS 50ml EDP Parfemska voda 50ml unisex Proizvođac: Orto Parisi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.