Orto Parisi Boccanera - Uniseks parfem

Orto Parisi Boccanera - Uniseks parfem

Orto Parisi Brutus - Uniseks parfem

Orto Parisi Brutus - Uniseks parfem

Orto Parisi Stercus - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 145,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
OP37281
Stercus by Orto Parisi je drveni cvijetni miris mošusa za žene i muškarce. Stercus je predstavljen 2014. Nos ovog mirisa je Alessandro Gualtieri.
Specifikacija
Brend Orto Parisi
Pol Unisex
Baza (base note) Agar drvo, Kedar, Heliotropine, Koža, Mošus, Vanila
Srce (middle note) Ruža
Glava (top note) Badem, Anis
Tip mirisa drvenasti, puderasti
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Orto Parisi je projekat koji je osnovao Alessandro Gualtieri, koji je i tvorac Nasomatta. Brend je inspirisan baštom koja se nalazi u Pulji („orto“ na italijanskom znači „bašta“) u kojoj je kreator provodio leta sa svojim dedom, gospodinom Parisijem. Orto Parisi navodi da je naše telo poput vrta, a njegovi mirisi su pravo ogledalo naše duše. Prefinjeni i sofisticirani, ovi mirisi reprodukuju prirodne mirise tela na koje više nismo navikli, kao i trenutnost, plodnost, zemlju, život.
OP STERCUS 50ml EDP Parfemska voda 50ml unisex Proizvođac: Orto Parisi Poreklo: Italija Uvoznik i distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.