Orto Parisi Megamare - Uniseks parfem

Orto Parisi Megamare - Uniseks parfem

Orto Parisi Viride - Uniseks parfem

Orto Parisi Viride - Uniseks parfem

Orto Parisi Seminalis - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
OP37287
Seminalis by Orto Parisi je miris za žene i muškarce. Seminalis je predstavljen 2016. Nos ovog mirisa je Alessandro Gualtieri.
Specifikacija
Brend Orto Parisi
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Koža, Pačuli, Sandalovina, Šećer, Vanila
Srce (middle note) Đurđevak, Karanfil, Malina
Glava (top note) Laktona
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Orto Parisi je projekat koji je osnovao Alessandro Gualtieri, koji je i tvorac Nasomatta. Brend je inspirisan baštom koja se nalazi u Pulji („orto“ na italijanskom znači „bašta“) u kojoj je kreator provodio leta sa svojim dedom, gospodinom Parisijem. Orto Parisi navodi da je naše telo poput vrta, a njegovi mirisi su pravo ogledalo naše duše. Prefinjeni i sofisticirani, ovi mirisi reprodukuju prirodne mirise tela na koje više nismo navikli, kao i trenutnost, plodnost, zemlju, život.
OP SEMINALIS 50ml EDP Parfemska voda 50ml unisex Proizvođac: Orto Parisi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.