Orto Parisi Seminalis - Uniseks parfem

Orto Parisi Seminalis - Uniseks parfem

Orto Parisi Boccanera - Uniseks parfem

Orto Parisi Boccanera - Uniseks parfem

Orto Parisi Viride - Uniseks parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
OP37285
Viride by Orto Parissi je aromatični miris za žene i muškarce. Viride je predstavljen 2014. Nos iza ovog mirisa je Alessandro Gualtieri. Miris sadrži biljne i drvene note.
Specifikacija
Brend Orto Parisi
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar, Drvo jele, Mošus, Duvan
Srce (middle note) Balzamova jela, Kleka
Glava (top note) Divlji pelin, Lavanda
Tip mirisa zeleni, drvenasti
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Orto Parisi je projekat koji je osnovao Alessandro Gualtieri, koji je i tvorac Nasomatta. Brend je inspirisan baštom koja se nalazi u Pulji („orto“ na italijanskom znači „bašta“) u kojoj je kreator provodio leta sa svojim dedom, gospodinom Parisijem. Orto Parisi navodi da je naše telo poput vrta, a njegovi mirisi su pravo ogledalo naše duše. Prefinjeni i sofisticirani, ovi mirisi reprodukuju prirodne mirise tela na koje više nismo navikli, kao i trenutnost, plodnost, zemlju, život.
OP VIRIDE 50ml EDP Parfemska voda 50ml unisex Proizvođac: Orto Parisi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.