The Different Company Une Nuit Magnetique - Uniseks parfemska voda

The Different Company Une Nuit Magnetique - Uniseks parfemska voda

The Different Company Sublime Balkiss - Unisex parfemska  voda

The Different Company Sublime Balkiss - Unisex parfemska voda

The Different Company De Bachmakov - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 121,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TDC16121
Istorija Rusije i porodica Thierri susreću se od 1587. De Bachmakov je rođen, kombinujući talente parfimera Celine Ellena i dizajnera Thierri de Baschmakoff. Inspirisani velikom Rusijom, njenim sibirskim šumama, Thierri i Celine daju nam miris sa drvenim notama kedra izmešanim sa svežom mahovinom i vrhovima lišća Shiso-a, kao i ostalim notama začina (muškatni oraščić, korijander). Izuzetno savremen miris, gust i živopisan o nepoznatoj Rusiji, modernan i drevan, prepun večnih tradicija.
Specifikacija
Brend The Different Company
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar
Srce (middle note) Frezija, Muškatni oraščić, Šiso
Glava (top note) Bergamot, Korijander, Smokva
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U kompaniji The Different Company znamo da su zemljani parfemi zahtjevni i rijetki, jer za njihovo stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo da pretražimo Atlas da pronađemo njegovo kedrovo drvo, odaberemo geranijum stabljike sa ostrva Bourbon, sakupimo prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, sakupimo pačuli iz srca Indonezije ili uberemo ružu Damaska između maja i jula… U kompaniji The Different Compani parfem je stvoren kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema može biti potrebno sedam stotina hiljada cvijetova sambak jasmina ili pedeset kilograma latica ruže... Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije potrebno je hiljade trenutaka da bi se na kraju dugog, pažljivog i nestabilnog putovanja pojavila neizbježnost parfema, tako jaka, ali tako krhka.
TDC DE BACHMAKOV Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: The Different Company Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: April 2021. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.