The Different Company Pure eVe - Unisex parfemska voda

The Different Company Pure eVe - Unisex parfemska voda

The Different Company De Bachmakov - Uniseks parfemska voda

The Different Company De Bachmakov - Uniseks parfemska voda

The Different Company Une Nuit Magnetique - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 75,00 € Redovna cijena 125,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TDC20074
“Stvorila sam ovaj parfem kao magnet koji fizički privlači. Izabrani materijali stvaraju kontrast i afinitet, u mirisnom magnetnom polju s amberom u srži. Benzoin, pačuli i mošus tope se u amberu i privlače cvetove srca, dok ih šljiva zadržava u svojoj slatkoći. Đumbir, borovnica i bergamot stapaju se i gravitiraju, bojeći miris svežih, začinskih i voćnih tonova. " Christine Nagel
Specifikacija
Brend The Different Company
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Benzoin, Mošus, Pačuli, Drvene note
Srce (middle note) Šljiva, Tuberoza, Turska ruža
Glava (top note) Bergamot, Borovnica, Djumbir
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U kompaniji The Different Company znamo da su zemljani parfemi zahtjevni i rijetki, jer za njihovo stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo da pretražimo Atlas da pronađemo njegovo kedrovo drvo, odaberemo geranijum stabljike sa ostrva Bourbon, sakupimo prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, sakupimo pačuli iz srca Indonezije ili uberemo ružu Damaska između maja i jula… U kompaniji The Different Compani parfem je stvoren kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema može biti potrebno sedam stotina hiljada cvijetova sambak jasmina ili pedeset kilograma latica ruže... Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije potrebno je hiljade trenutaka da bi se na kraju dugog, pažljivog i nestabilnog putovanja pojavila neizbježnost parfema, tako jaka, ali tako krhka.
TDC Une Nuit Magnetique Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: The Different Company Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.