The Different Company Bergamote - Unisex toaletna voda

The Different Company Bergamote - Unisex toaletna voda

The Different Company Une Nuit Magnetique - Uniseks parfemska voda

The Different Company Une Nuit Magnetique - Uniseks parfemska voda

The Different Company Pure eVe - Unisex parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TDC20075
Pure Eve, Just Pure je rođen iz jednostavne ideje: stvoriti nepretenciozan i udoban parfem. Parfem je mekan i elegantan poput svilene košulje ili male crne haljine. Za nju ili za njega čisto senzualni luksuz koji treba nositi svaki dan. Čist i senzualan miris kože. Celine Ellena je koristila najkvalitetniji mošus koji nas podseća na osećaj svile pomešane sa pamukom na našoj koži, struktuirane od drveta kedra i omekšane kalisonom.
Specifikacija
Brend The Different Company
Pol Unisex
Baza (base note) Kandirani bademi, Kedar, Suvo voće, Mošus, Slatke note
Srce (middle note) Mimoza, Flej, Ruža
Glava (top note) Aldehidi
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U kompaniji The Different Company znamo da su zemljani parfemi zahtjevni i rijetki, jer za njihovo stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo da pretražimo Atlas da pronađemo njegovo kedrovo drvo, odaberemo geranijum stabljike sa ostrva Bourbon, sakupimo prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, sakupimo pačuli iz srca Indonezije ili uberemo ružu Damaska između maja i jula… U kompaniji The Different Compani parfem je stvoren kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema može biti potrebno sedam stotina hiljada cvijetova sambak jasmina ili pedeset kilograma latica ruže... Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije potrebno je hiljade trenutaka da bi se na kraju dugog, pažljivog i nestabilnog putovanja pojavila neizbježnost parfema, tako jaka, ali tako krhka.
TDC PURE EVE Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml za zene Proizvođac: The Different Company Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.