The Perfume Academy by BELODORE

 

Belodore vesti

Belodore otkriva svoju flagship parfimeriju u Budimpešti

Proslavili smo treću godišnjicu od osnivanja brenda Belodore otvaranjem 13. parfimerije u Budimpešti, najveće u našem maloprodajnom portfelju od čak 270m2. Zakoračiti u našu novu vodeću radnju znači uvidjeti izuzetnu atmosferu, eklektičan ambijent i jedinstveni privatni prodajni prostor za neuporedivo iskustvo kupovine.

 

Brend mjeseca

XERJOFF

Rezultat ovakve težnje je kolekcija izvrsnih, jedinstvenih i rijetkih mirisa trenutno dostupnih u svijetu. Godine istraživanja i razvoja kulminirali su kao saradnja vodećih međunarodnih parfimera, koji posebnu pažnju posvećuju destilovanju, miješanju i pakovanju dragocjenih esencija pronađenih u Grasu, Španiji, Italiji i na jugoistoku Azije.
Čuveni parfimer Sergio Momo osnovao je Xerjoff brend 2006. godine sa ciljem da da predstavi ljepotu najluksuznijih sastojaka koji oplemenjuju globalni kosmopolitski način života kroz kombinaciju zanata, rijetkih sirovina i savremeni umjetnički senzibilitet.

 

Belodore vijesti

Belodore Zagreb - Arena Centar

Belodore sa ponosom otvara još jednu parfumeriju u Zagrebu, ovoga puta na popularnoj shopping lokaciji Arena Centar Zagreb. Kao brend poznat po ponudi premium parfema i visokokvalitetnoj kozmetici, sretni smo što već imamo lojalnu bazu kupaca u Hrvatskoj i regiji. Sa novom parfumerijom imamo za cilj da ljubiteljima niche parfema pružimo više mogućnosti i nove kupce upoznamo sa iznimnom uslugom i proizvodima.


 

Vijesti

Predvodnici najnovijih skin care trendova stigli su u regiju

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekat, te omogućiti održivost i zaštitu okoline.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfimerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfimerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u prijatnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premijum kozmetike.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirisana je morskim zvijezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...